DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER FER L’EXPLORACIÓ MÈDICA PER RENOVAR EL CARNET DE CONDUIR

Al centre mèdic TOTPERMÍS farem el certificat mèdic per poder renovar el carnet de conduir. Necessitem que ens porti:

Amb això ja podrà renovar el seu carnet de conduir, de manera que el rebi directament per correu ordinari al seu domicili, sense necessitat d’anar enlloc més. 

Consulta les nostres tarifes a:
Renovar permís conduirQUAN HEM DE RENOVAR EL CARNET DE CONDUIR?


Podrà renovar-se amb una antelació màxima de tres mesos abans de la data de caducitat que consta al seu carnet de conduir.

Es important saber que no es pot conduir ni un sol dia amb el carnet caducat, recomanem que revisi la data de caducitat d’aquest i renovar-lo si queda poc perque arribi.

Quan vingui Totpermís farem tot el procediment en uns 30 minuts aproximadament, els nostres serveis inclouen:


QUÈ FEM A LA REVISIÓ MÈDICA?

El metge i el psicòleg han de fer unes preguntes per omplir l’historial mèdic i determinar si existeixen patologies que requereixin adaptacions o restriccions a l’hora de conduir.

Seguidament es procedeix a l’exploració física general que inclou:

Un cop feta la renovació del carnet de conduir, podrà fer el seguiment de l’estat del tràmit del seu permís en tot moment mitjançant el següent enllaç:
Consulta estat tràmit carnet de conduir

Cal destacar que la llei diu que si durant la revisió mèdica vostè ens informa que pateix certes patologies, malalties o pren certa medicació és possible que hagi de portar-nos un informe actualitzat del seu metge especialista o metge que realitzi els seus controls.